El camino de las sombras

Títol: El camino de las sombras
Autor: Brent Wecks
Any de publicació: 2010
Editorial: Plaza & Janes Editores
Pàgines: 592
ISBN: 9788401337628

Repetint l’estereotípic patró de les obres que busquen un èxit de vendes fàcil i superficial, El camino de las sombras s’apropia de les pautes més conegudes dels best-sellers per crear una història tòpica i sense originalitat. L’argument, sense res en especial, narra com un noi miserable dels últims estrats socials aconsegueix escapar de la fam gràcies a unes habilitats que ni ell mateix coneixia i que li fan pagar un preu ben alt: a canvi de gaudir de fama i riqueses, s’ha de convertir en un assassí.

Ubicada en un entorn medieval on la màgia és possible, El camino de las sombras és una novel·la mediocre de violència arquetípica, lluites supèrflues i relacions impossibles que imiten banalment l’amor utòpic tant tractat en la literatura. Amb una veu narrativa infantil i simple, la novel·la és talment una successió de situacions sense cap fil argumental potent al darrere. En definitiva, una història mancada de la capacitat de despertar al lector res més que una sensació de pesantor i somnolència.

Anuncis

One thought on “El camino de las sombras

  1. Vaja, aquesta ressenya sí que anima a llegir el llibre! Mira, no coneixia el llibre, i faré com si no l’hagués conegut mai, tot això que m’estalvio. Gràcies per l’advertència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s