En el país de la nube blanca

Títol: En el país de la nube blanca
Autora: Sarah Lark
Any de publicació: 2011
Editorial: Ediciones B
Pàgines: 752
ISBN: 9788466646710

No és habitual trobar novel.les ubicades a Nova Zelanda, i menys encara que la història se situï dos segles enrere. Probablement, aquestes dues característiques són l’essència d’El país de la nube blanca, una obra original en aparença però farcida de tòpics romàntics sense res rellevant.

Una institutriu soltera que veu com la vida se li escapa de les mans en una quotidianitat mediocre i una filla de baró que s’ofega entre les cadenes dels convencionalismes socials. Mitjançant dos personatges completament oposats, Lark traça una història on l’amistat i l’amor ho són tot. Amb un estil planer i fàcil, l’autora desplega un entramat de relacions altament emocionals que evolucionen linealment i sense sorpreses.

El país de la nube blanca és una novel.la romàntica, saturada de sentiments i reflexions que configuren una història tèbia. Lark dibuixa uns protagonistes clars, on uns són bons i altres són dolents, sense matisos ni secrets. Amb un argument excessivament previsible, El país de la nube blanca esdevé una obra ideal per a lectors que busquen una història entretinguda, però res més.

Anuncis

3 thoughts on “En el país de la nube blanca

  1. Només veient la coberta ja sabia que no el llegiria. Després veig Nova Zelanda, i dic ‘espera’. Però no, no, descartat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s