Los gritos del pasado

Reprenent la línia inicial que va traçar amb Les filles del fred, Camilla Läckberg ens torna a traslladar als escenaris d’una Suècia estival per interrompre la calma de les vacances amb un crim en present però que furga el passat. Els sempre càlids i agradables Patrick i Erika Hërstom acompanyen un lector inquiet al llarg d’aquesta història, tacada de misteris i secrets familiars. Poc a poc, Läckberg es consolida amb obres com aquesta com una de les dames negres de la novel·la policíaca sueca.

Diverses històries paral·leles es van desgranant a trompicons, sense deixar entreveure el final d’una novel·la que combina la introspecció dels personatges i la intriga de diversos assassinats. L’autora es posa a la pell de tots els seus personatges per fer-ne palesa la humanitat i embolicar el lector curiós en un trencaclosques molt ben quadrat. L’estil d’acció i la sucessió d’esdeveniments sense pausa fa que la novel·la sigui amena i convida a no cessar la lectura per entendre els entramats d’una història on la genètica i els fets ocults del passat tenen un paper fonamental.

Anuncis

3 thoughts on “Los gritos del pasado

  1. Aquest és el segon de la sèrie, molt bé. Jo tinc el tercer a casa comprat abans d’hora, i ara espero que treguin aquest en català (i versió butxaca!) per no perdre’m el fil dels personatges. Però de fet no sé per què m’espero, si el que a mi m’interessa són els crims i no les històries dels personatges, que em sobren completament. Una mica encara, però el 50% del llibre???

    • Doncs em sembla que aquest et decebrà un xic, perquè la combinació és 50-50. A mi, en canvi, m’agrada que no se centri únicament en la història dels crims. Hi ha gustos per tot!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s