Sota la pell

Novel·la trepidant i àgil, que se serveix d’un fet real per fer desfilar una història plena de misteris ficticis però que podria reflectir sense cap problema la veritat. L’obra de Capdevila oscil·la entre les intrigues característiques d’una novel·la negra i les reflexions internes del protagonista, més típiques de la literatura introspectiva, per construir una història que atrau fàcilment el lector i desperta la curiositat.

Una prostituta estrangera amb un tatuatge estrany al braç captiva el protagonista, que se’ns presenta en un moment on la seva vida personal fa turbulències perquè la dona l’ha abandonat. El què podria semblar la típica història d’amor (una espècie d’equivalència a Pretty woman) trenca els esquemes quan la prostituta és assassinada i, a més, també es troba mort en un lloc completament allunyat un home amb el mateix dibuix gravat a la pell.

Els diàlegs curts i directes són la base de la novel·la, alçada també sobre els monòlegs interiors del protagonista per conduir una investigació poc formal que serveix a la vegada al personatge principal per ordenar mica en mica la seva vida. L’estil de l’obra recorda en algunes ocasions Se sabrà tot, de Xavier Bosch, però cal destacar que la veu pròpia de Capdevila fa que la novel·la tingui una narrativa amb característiques diferents i un toc personal de l’autor.

També n’han parlat al blog Un altre invent

Anuncis

3 thoughts on “Sota la pell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s