El sopar

És difícil trobar una novel·la impactant, i si a més té una història potent darrere tot assegura que el lector quedarà ben enganxat. En aquest cas, el protagonista d’El sopar es presenta com un personatge humà i simpàtic, però a mesura que avancen les pàgines la percepció d’aquest fa un gir de 360 graus i aquests descobriments fan que el lector curiós s’aferri a l’obra i no la deixi fins al final.

El sopar és, tal i com n’indica el títol, la narració d’un àpat que va més enllà d’una simple reunió entre germans, encara que un d’ells sigui el futur primer ministre d’Holanda. La història s’embolica amb una rapidesa que fa feredat i el què havia de ser una trobada informal es converteix en un atac subtil però agressiu on es destapen els secrets més terribles de les dues famílies.

El sopar posa de manifest que les aparences enganyen, i que no ens podem fiar de les primeres impressions. El protagonista de la història, un pare de família que es presenta com un individu responsable i ple de coherència, va destapant els trets més ocults del seu caràcter en una cursa per evitar que la seva personalitat esquitxi el seu fill.

Escrit amb frescor i plagat de diàlegs, El sopar és una novel·la plena de matissos que no es regeix per grans floritures però que reflecteix a la perfecció la hipocresia de l’ésser humà.

També n’han parlat al blog de la Kweilan i al de la Bajoqueta.

Anuncis

3 thoughts on “El sopar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s