La pell i la princesa

La pell i la princesa és una novel·la de contrastos, on les escenes de violència extrema i sexe sense afecte es barregen amb els sentiments més intensos del protagonista. Un remolí d’experiències carregades de força colpegen la vida de Puppa en una història ubicada en un context poc habitual: Praga, segle XVIII. L’obra de Sebastià Alzamora és una narració potent que reforça el seu impacte amb una prosa detallista i elaborada, d’aquelles que s’agraeix de llegir a poc a poc per gaudir de totes les dimensions de les paraules.

El protagonista, Puppa, és un jove solitari que veu com la seva vida pren un rumb inesperat a partir d’una sèrie d’esdeveniments imprevisibles. D’un dia per l’altre, es converteix en un soldat dins la cort reial que exerceix d’amant d’una reina luxuriosa mentre secretament està enamorat de la princesa que protegeix.

A camí entre la novel·la històrica i fantàstica, Alzamora ens presenta una obra diferent i original, plagada de situacions límit en un entorn d’intrigues, traïcions i emocions màximes. Puppa és un personatge estrany, esquiu però que alhora desperta una tendresa especial al lector. Les circumstàncies que l’envolten justifiquen, en part, la seva actitud instintiva i despullada en moltes ocasions d’humanitat. Potser per fer-lo una mica més proper, Alzamora li ha inculcat una passió cap als llibres que fa que es frivolitzin les seves explosions de caràcter.

La pell i la princesa és una novel·la curulla de metàfores que, amb una prosa excel·lent, relata una història trencadora i sense precedents.

Anuncis

One thought on “La pell i la princesa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s