Felicitat

Novel·la anti-tòpics que es mostra combativa i rebel davant la proliferació de literatura barata d’autoajuda amb una utilitat discutible i gens provada científicament.

Felicitat és la història d’un editor que, per casualitat, aposta per un llibre que durà la felicitat als EUA i canviarà la societat per complet. L’autor mostra amb humor i ironia com les preocupacions més actuals (deixar de fumar, aprimar-se, gaudir d’una vida sexual completa…) es poden desmuntar amb quatre paraules i posa de manifest que l’important a la vida no és la felicitat en si, sinó la recerca d’aquesta i el fet d’aconseguir-la durant uns breus instants.

És una obra fresca i divertida, però molt previsible i sense grans frases ni un estil narratiu molt elaborat. Està bé, per passar l’estona.

Ideal per a…aquells que odien la literatura d’autoajuda dels últims temps i per a aquells que vulguin passar una bona estona i oblidar les preocupacions que, justament, aquest tipus de literatura intenta fer desaparèixer.

Anuncis

3 thoughts on “Felicitat

  1. Me’l vaig llegir fa molt de temps pensant que era una cosa i en va sortir una altra. No sé com vaig ser capaç d’arribar al final, no em va agradar gens gens…

    Això sí, també conec a unes quantes persones que els va agradar molt i s’ho van passar molt bé.

    És curiós com de vegades llegim els mateixos llibres i a cadascú ens desperten sentiments diferents 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s