El món sobre rodes

Aquest llibre no destaca per un estil acurat, ni per un vocabulari detallista. Les figures retòriques no hi són presents, com tampoc les metàfores subtils ni les frases amb dobles significats. Tampoc és un llibre amb nombrosos personatges que recreen experiències traumàtiques per transmetre al lector quelcom especial.

Ara bé, tot això queda cobert per l’elevat contingut humà de l’obra. És un llibre que fa vibrar al lector amb les vivències del protagonista, un noi amb cadira de rodes que gaudeix viatjant arreu del món amb un sistema fora del comú: recorre països a través de l’autoestop, fa vida a les cases de la gent que coneix i dorm a espais públics com les platges i els parcs. Per acabar de reforçar el pes de la història, totes les experiències que ens explica l’Albert en primera persona són reals.

A banda de l’argument principal, que ja de per si té prou força, l’autor viu amb un objectiu molt clar: fer únicament allò que desitja. D’aquesta manera, l’Albert es declara plenament feliç i deixa que la sort decideixi el seu destí. Amb l’empenta i l’espontaneïtat que el caracteritzen, ha escrit un llibre que no només relata els seus viatges sinó que mostra també com, amb una fèrria voluntat i molt d’optimisme, es pot fer possible allò que a simple vista sembla impossible.

Ideal per a… aquells que necessitin curar tristeses i espantar el pessimisme amb una història increïble.

Si vols saber-ne més: web del llibre i l’autor


Anuncis

3 thoughts on “El món sobre rodes

  1. Retroenllaç: El món groc « Un racó per llegir

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s