P.S. I love you

 Títol: P.S. I love you
 Autora: Cecelia Ahern
 Any de publicació: 2012
 Editorial: Harper
 Pàgines: 514
 ISBN: 978-0007258925

Les històries, siguin certes o no, són una vàlvula d’escapament que ajuda a fugir per uns instants de la realitat. Aquesta novel·la, però, no està escrita tant per ser un espai d’evasió per al lector sinó per encomanar optimisme i ganes de viure.

Ahern ens narra com Holly, la protagonista, ha d’afrontar la pèrdua recent i inesperada del seu marit. En un primer moment, Holly ho té tot: és jove, bonica, plena d’alegria i envoltada de bons amics i una família que l’estima molt. La seva vida, però, s’aguanta d’un pilar central: la seva relació amb Gerry. D’un dia per l’altre, Holly perd el nord i es troba sola en un món enorme que no li pertany.

L’argument gira al voltant de 12 cartes, una per cada mes de l’any, que Gerry li va escriure abans de morir. Amb aquest punt de partida, el lector veu com Holly va sortint poc a poc del forat negre que l’embolcallava des de la pèrdua del seu company. D’una manera molt propera, la protagonista narra les situacions en què es troba, transmetent en cada moment els sentiments i les emocions que va experimentant.

Petites descripcions, diàlegs profunds i situacions plenes d’humor completen la novel·la. Amb tots aquests ingredients, Ahern construeix un llibre que fa fugir el pessimisme i ensenya al lector que, tot i els mals moments, la vida és quelcom que val la pena.

Anuncis

One thought on “P.S. I love you

  1. Retroenllaç: Llocs que no surten als mapes | Racó per llegir

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s